Verbeeten Challenge Tilburg 2022

Start Verbeeten Challenge op het Olympiaplein

Zondag 10 april 2022 klinkt vanaf het Olympiaplein op Stappegoor het startschot van de langverwachte 7de editie. In 2019 wist het evenement een recordopbrengst van ruim € 120.000 euro te realiseren. De organisatie hoopt dat dit jaar te evenaren. Samen Sportief tegen Kanker!

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar het gaat nu dan toch écht gebeuren. Samen sporten om daarmee een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor onderzoek naar kanker. Iedereen kan meedoen, jong en oud, er zit altijd wel een challenge bij die jou past. Fietsen, wielrennen, wandelen of hardlopen. Maar ook skeeleren, bootcampen of mountainbiken. En voor kinderen tot 12 jaar zijn er diverse activiteiten op het kidsplein. Inschrijven kan via de vernieuwde website.

Ook als toeschouwer ben je zondag 10 april van harte welkom om naar het Olympiaplein te komen. Moedig de deelnemers aan en geniet ondertussen van een hapje en drankje. Vanaf 9:00 uur vinden er diverse activiteiten plaatsen en rond 16:30 uur wordt het eindbedrag op een feestelijke manier bekendgemaakt. Doe mee!

https://tilburg.verbeetenchallenge.nl/

Over de Auteur

Stappegoorisgoedvoorje